Centrul Medical Iatropolis aduce în sistemul medical botoșănean cea mai noua
și performantă tehnologie în medicina de recuperare medicală.

– Tehnologia cu ultrasunet cu HandsFree sono – singurul aplicator independent care folosește tehnologia unică a câmpului rotativ; primul aplicator de ultrasunete care crează un câmp de ultrasunete rotativ controlat electronic fără a fi nevoie de acțiunea terapeutului. Această tehnologie unică permite ca tratamentul să fie unul foarte rapid, eficient și confortabil prin dozarea uniformă cu ultrasunet pe toată zona tratată.

– Cele mai avansate dispozitive de electroterapie disponibile pe piață avand o gamă variată de forme de curent de medie si joasă frecvență.Touch screen-ul și protocoalele terapeutice presetate asigură cea mai eficientă și ușoară terapie pentru toți pacienții.

– Terapie termică cu dispozitive care combină 2 din cele mai populare terapii cu caldură: băile cu parafină și impachetările calde.

– Prin terapia Shockwave obținem tratamentul extrem de eficient împotrivă durerii – soluție non invazivă pentru durerea musculoscheletală, durerile de umăr, epicondilită, durerile lombare, tendinita achileană, pinten calcanean, fasciită plantară, tendinita si punctele Trigger.Terapia Shovkwave are la bază generarea unei energii foarte intense intr-o perioada foarte scurtă de timp(10 milisecunde),unda de șoc străbătand astfel țesuturile cu o viteză mai mare decat viteza sunetului,

– Unitate performantă de laser terapie cu sondă tip scanare permite tratarea unor zone mai extinse ale corpului decât în cazul laserului focalizat pe punctele dureroase.

– Kinetoterapia completează tratamentul electroterapic Terapia Schroth este cea mai eficientă metodă de tratament a scoliozei și cuprinde un program de exerciții fizice, concepute special pentru a stopa deviația coloanei vertebrale. Exercițiile se efectuează sub atenta supraveghere a kinetoterapeutului, scopul terapiei Schroth fiind îndreptarea coloanei vertebrale prin elongația activă a acesteia, derotarea vertebrelor prin respirație tridimensională, precum si tonifierea și strechingul musculaturii in poziția maximă corectivă. Terapia Schroth are ca obiectiv principal reducerea gradului de scolioză, respectiv încetinirea sau stoparea progresării acestuia pană la maturitatea osoasă. De asemenea, terapia Schroth previne o serie de procese degenerative ale diferitelor segmente, cum ar fi mușchii, articulațiile, zonele intervertebrale, ameliorează durerea la nivelul coloanei vertebrale, asigură creșterea capacitații cardio-pulmonare și imbuntățeste starea psihică a pacientului.

 Bazinul de inot este folosit pentru prevenție si intreținere a sănătații prin programele pentru copii si adulți precum și pentru recuperarea medicală in apă – hidrokinetoterapia – terapia prin mișcare in apă pentru tratarea diferitelor afecțiuni. Kinetoterapeutul in cadrul procesului de recuperare prin hidrokinetoterapie se axează pe particularitățile si patologia fiecărui pacient, terapia fiind individuală.

– Sauna cu sare de Himalaya din Centrul medical Iatropolis are efect curativ al cristalelor de sare în toate bolile sistemului respirator, astm, alergii, efectele secundare ale fumatului si bronșite, în boli ale pielii – acnee, eczeme, psoriazis și reduce stresul si oboseala – are aceleași efecte de calmare similare celor din salinele naturale.

NOU! Acum poți beneficia de serviciile Centrului Medical Iatropolis pentru eliberarea fișei medicale necesară permisului auto. Vino în clinica și ia-ți pachetul de servicii medicale necesar fișei auto .

Mai jos puteți  vedea serviciile medicale necesare eliberarii fisei auto:

Ortopedie

Neurologie

Psihiatrie

ORL

Oftalmologie

Medicina Interna

  • SANATATE PRIN INOT!

    Piscina Centrului nostru medical este incalzită și dotată cu un sistem modern de reciclare și filtrare a apei conform normelor europene. Este prevazută cu cascade pentru masaj cervical. Sănătate prin înot copii / adulți sau Aqua Gym (gimnastica in apa}, faciliteaza mentinerea sanatatii musculare, circulatorii, cardiace si respiratorii si a unei forme fizice optime. Orele de înot asigură un start foarte bun in viața tuturor copiilor. Această activitate accelerează dinamica evoluției fiecărui copil. Avantajul în cazul practicării înotului constă în solicitarea moderată fără riscuri asupra tuturor mușchilor, oaselor, ligamentelor si a tendoanelor....
    DETALII
  • HIDROKINETOTERAPIA (HKT)

    Hidrokinetoterapia reprezintă procedura care evidențiază Centrul Medical Iatropolis, prin care se diferențiază de alte centre medicale de același profil. HKT – reprezinta gimnastica medicala in apa pentru diverse afecțiuni ale sistemului muscular, articular sau osos. Aceasta este una din cele mai vechi și eficiente forme de tratament a funcțiilor diminuate în urma unor afecțiuni sau traumatisme. Programele de hidrokinetoterapie sunt special concepute pentru fiecare pacient în stransă legatură cu diagnosticul medical, starea clinico-funcțională și afecțiunile asociate.; fiecare program este condus de către un kinetoterapeut...
    DETALII