Bazinul de inot este folosit pentru prevenție si intreținere a sănătații prin programele pentru copii si adulți precum și pentru recuperarea medicală in apă – hidrokinetoterapia – terapia prin mișcare in apă pentru tratarea diferitelor afecțiuni. Kinetoterapeutul in cadrul procesului de recuperare prin hidrokinetoterapie se axează pe particularitățile si patologia fiecărui pacient, terapia fiind individuală.

 • Înotul

  La Centrul Medical Iatropolis găsim programe de gimnastica în apa – Aqua Gym – dedicate copiilor și adulților. Acestea facilitează menținerea sănătății musculare, circulatorii, cardiace și respiratorii și a unei forme fizice optime.

  Centrul Medical Iatropolis dispune de o piscină încălzită și dotată cu un sistem modern de reciclare și filtrare a apei conform normelor europene și prevazută cu cascade pentru masaj cervical .Calitatea aerului este asigurata de o instalație de climatizare ,purificare automată și dezumidificare. Piscina va fi folosită pentru înot terapeutic și pentru lecții de înot pentru copii și adulți.

 • HIDROKINETOTERAPIA

  HIDROKINETOTERAPIA (HKT) reprezintă procedura care evidențiaza Centrul Medical Iatropolis, prin care se diferentiază de alte centre medicale de același profil. HKT – reprezintă gimnastica medicală în apă pentru diverse afecțiuni ale sistemului muscular, articular sau osos. Aceasta este una din cele mai vechi și eficiente forme de tratament al funcțiilor diminuate in urma unor afecțiuni sau traumatisme.
  Programele de hidrokinetoterapie sunt special concepute pentru fiecare pacient în stransă legătura cu diagnosticul medical, starea clinico-funcțională și afecțiunile asociate.; fiecare program este condus de către un kinetoterapeut.

 • Programări la telefon 0331 198 140

  Program de functionare: Luni – Vineri: 08.00 – 21.00

  Bazin de inot/sauna: Luni –Vineri: 8-21, Sambata : 08-14

 • CONTACT Centru Medical IATROPOLIS